CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Opvoedpunt Leeuwarden en Dorpenteam

Opvoedpunt Leeuwarden is de plek waar u al uw opvoedvragen kunt stellen. Geen opvoed-onderwerp is te gek! Stel uw vraag digitaal of loop binnen tijdens een van de inloopspreekuren. Zodat u met een opvoedadviseur/pedagoog, in een persoonlijk gesprek, naar een oplossing kunt zoeken.          

U kunt zo bij het Opvoedpunt binnenlopen:
- Telefonisch: 088 22 99 443.
- Digitaal: info@opvoedpuntleeuwarden.nl / www.opvoedpuntleeuwarden.nl- En tijdens de inloopspreekuren, deze vindt u op de website.

Opvoedpunt Leeuwarden is een samenwerking tussen de gemeente Leeuwarden en de Jeugdgezondheidszorg van GGD Fryslân

Het Dorpenteam en de scholen in het werkgebied (dorpen ten zuiden van Leeuwarden)
Op alle scholen in de dorpen ten zuiden van Leeuwarden is een sociaal werker betrokken. De sociaal werker wordt ingeschakeld als er signalen zijn met betrekking tot een kind op school of in de thuissituatie. Het gaat hierbij om kinderen waarvan de ontwikkeling lijkt te haperen, wordt belemmerd of mogelijk stagneert en waar we met eenvoudige interventies het probleem kunnen oplossen en voorkomen dat het erger wordt.

De aanmelding kan door school gedaan worden of door de ouders zelf. School doet dit ten allen tijde in overleg met de ouders/verzorgers.

De sociaal werker gaat in gesprek met het gezin of met het kind – in overleg met de ouders/verzorgers - en probeert deze zo goed mogelijk te ondersteunen. De sociaal werker kan andere deskundigen betrekken om tot een passend hulpaanbod te komen. Er kan een verwijzing worden geregeld naar bijvoorbeeld de kredietbank, de gemeente of een psycholoog. 

U kunt contact met ons opnemen via de mail    

De sociaal werker van de school is:       Rennie Hoekstra (meitinker)
                                                              R.Hoekstra@dorpenteam.nl
                                                              tel: 0566 625 151//06-13969564

Hiernaast organiseren opvoedpunt leeuwarden en het dorpenteam gezamenlijk drie keer een oudercafé op de scholen. Alle ouders zijn hier welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee te praten over opvoeding. Deze staan in de activiteitenagenda.

(meer over dit onderwerp)