naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

Spandoeken pleegouders: 31 oktober persmoment wethouder.

- zondag 28 oktober 2018 -

Vanaf 31 oktober komen er spandoeken bij school te hangen. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor pleegzorg. Een actie van Jeugdhulp Friesland en de William Schrikker Groep, die wordt ondersteund door de gemeente Leeuwarden. Omdat beide Grouster scholen met deze actie meedoen, wordt de campagne ook officieel geopend bij onze scholen. De wethouder van de gemeente Leeuwarden komt hiervoor op 31 oktober bij ons op het plein om de spandoeken te onthullen. Uiteraard is hier ook pers bij aanwezig. Dit vindt plaats aan het begin van de schooldag, om 8.30 uur. Publiek (ouders en kinderen) is van harte welkom. Op www.jeugdhulpfriesland.nl/pleegouderworden vindt u meer informatie en kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor een bijeenkomst voor meer informatie.
Vanaf 31 oktober komen er spandoeken bij school te hangen. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor pleegzorg. Een actie van Jeugdhulp Friesland en de William Schrikker Groep, die wordt ondersteund door de gemeente Leeuwarden.
Omdat beide Grouster scholen met deze actie meedoen, werd de campagne officieel geopend bij onze scholen. De wethouder van de gemeente Leeuwarden kwam hiervoor op 31 oktober bij ons op het plein om de spandoeken te onthullen. 

Kijk ook eens op bit.ly/2SyQXqr 
 
Op www.jeugdhulpfriesland.nl/pleegouderworden vindt u meer informatie en kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor een bijeenkomst voor meer informatie.

08 april 2019

Informatiebrief april

U kunt hier de informatiebrief van april vinden. Veel leesplezier. ... Lees meer...

27 maart 2019

Nieuw: een kinderboekenstation op school

Vanaf 8 april is er een kinderboekenstation op Nijdjip! Het kinderboekenstation is een... Lees meer...

12 maart 2019

Himmeldei 28 maart

Op woensdag 27 en donderdag 28 maart organiseert de gemeente Leeuwarden samen met Plea... Lees meer...