naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

OPR: Uw ervaring met Passend Onderwijs

- vrijdag 08 februari 2019 -

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst met als thema Uw ervaring met Passend Onderwijs Dinsdag 12 maart 2019 van 17.00 uur tot 19.30 uur bent u van harte welkom om samen met ons een broodje en soep te eten. Locatie: School Lyndensteyn, Hoofdstraat 1, 9244 CL Beetsterzwaag (Parkeerplaats links naast het hoofdgebouw. Volg dan de pijlen OPR) U bent onze achterban Ouders, personeelsleden en andere professionele betrokkenen bij passend onderwijs in het Primair Onderwijs Friesland (regulier, SBO en SO onderwijs) zijn van harte welkom deze avond bij te wonen. Als OPR zijn wij de medezeggenschapsraad van het Samenwerkingsverband Friesland. Doel van deze avond is om de verhalen rondom passend onderwijs in Friesland op tafel te krijgen, zodat we als OPR de juiste signalen kunnen afgeven aan het bestuur van het SWV Friesland ten behoeve van passend onderwijs voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd in Friesland. Programma 17.00 uur Inloop met een broodje 17.30 uur Welkom 17.45 uur De OPR stelt zich voor: rol en taken worden toegelicht 18.00 uur Presentatie Ludo Abbink, directeur van het Samenwerkingsverband Friesland 18.15 uur Interactieve uitwisseling over de volgende onderwerpen (telefoon mee!): • Wat zijn uw ervaringen met het nieuwe Ondersteuningsplan van het SWV? • Wat zijn uw ervaringen op school/in het bestuur wat betreft de (extra) ondersteuning aan kinderen, zowel ten goede als ook…? • Zijn er knelpunten? • Wat zijn uw ervaringen met aanmelding en doorverwijzing? • Is er op uw school al samenwerking met de gemeente en andere partners gerealiseerd? • Voor MR/GMR-leden: bent u op de hoogte van uw bevoegdheden bij de uitvoering van Passend Onderwijs? Heeft u voldoende inzicht in de wijze van financiering? 19.30 uur Einde Vertel ons uw verhaal! Aanmelden oprfriesland@gmail.com Meer informatie over de OPR en het samenwerkingsverband Friesland is te vinden via OPR en http://www.passendonderwijsinfryslan.nl/
Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst met als thema

Uw ervaring met Passend Onderwijs

 
Dinsdag 12 maart 2019 van 17.00 uur tot 19.30 uur bent u van harte welkom
om samen met ons een broodje en soep te eten.
Locatie: School Lyndensteyn, Hoofdstraat 1, 9244 CL Beetsterzwaag (Parkeerplaats links naast het hoofdgebouw. Volg dan de pijlen OPR)
U bent onze achterban
 
 
 
Ouders, personeelsleden en andere professionele betrokkenen bij passend onderwijs in het Primair Onderwijs Friesland (regulier, SBO en SO onderwijs) zijn van harte welkom deze avond bij te wonen. Als OPR zijn wij de medezeggenschapsraad van het Samenwerkingsverband Friesland. Doel van deze avond is om de verhalen rondom passend onderwijs in Friesland op tafel te krijgen, zodat we als OPR de juiste signalen kunnen afgeven aan het bestuur van het SWV Friesland ten behoeve van passend onderwijs voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd in Friesland. 
 
Programma 
17.00 uur Inloop met een broodje 
17.30 uur Welkom 
17.45 uur De OPR stelt zich voor: rol en taken worden toegelicht 
18.00 uur Presentatie Ludo Abbink, directeur van het Samenwerkingsverband Friesland 
18.15 uur Interactieve uitwisseling over de volgende onderwerpen (telefoon mee!): 
•Wat zijn uw ervaringen met het nieuwe Ondersteuningsplan van het SWV? 
•Wat zijn uw ervaringen op school/in het bestuur wat betreft de (extra) ondersteuning aan kinderen, zowel ten goede als ook…? 
•Zijn er knelpunten? 
•Wat zijn uw ervaringen met aanmelding en doorverwijzing? 
•Is er op uw school al samenwerking met de gemeente en andere partners gerealiseerd? 
•Voor MR/GMR-leden: bent u op de hoogte van uw bevoegdheden bij de uitvoering van Passend Onderwijs? Heeft u voldoende inzicht in de wijze van financiering? 
 
19.30 uur Einde 
 
 
Vertel ons uw verhaal! 
 
Aanmelden 
oprfriesland@gmail.com
 
Meer informatie over de OPR en het samenwerkingsverband Friesland is te vinden via OPR en http://www.passendonderwijsinfryslan.nl/

 

11 november 2019

EU Schoolfruit

Start fruitproject op woensdag, donderdag en vrijdag. Kinderen hoeven dan geen fruit m... Lees meer...

01 november 2019

Informatiebrief november

In november is er natuurlijk ook weer een nieuwsbrief. Deze keer met informatie over d... Lees meer...

28 oktober 2019

Open dag

Op dinsdag 5 november zetten alle scholen van PCBO Leeuwarden de deuren open. Ouders m... Lees meer...