naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

Nieuw: een kinderboekenstation op school

- woensdag 27 maart 2019 -

Vanaf 8 april is er een kinderboekenstation op Nijdjip! Het kinderboekenstation is een kast die in de gang van de school staat, waar kinderen boeken kunnen lenen. Jouw kind mag zelf een boek uit de kast uitzoeken en mee naar huis nemen. Is het uit? Zet het weer in de kast terug zodat een ander kind het ook kan lezen. Leen een boek uit de kast en neem mee naar huis De boeken mogen gewoon uit de kast gepakt worden. Wanneer het boek uit is, breng je het weer terug in de kast. Doorgeven wat je leent is dus niet nodig. Vanaf nu: Boeken gezocht Heeft je kind boeken in de kast die hij/zij niet meer leest, waar hij/zij te oud voor is? Neem ze mee naar school zodat andere kinderen hiervan kunnen genieten. Natuurlijk moeten de boeken in goede staat zijn. We hebben al een stapeltje boeken om in de kast te zetten. Maar we zouden het heel leuk vinden om met elkaar een goed gevulde kast te maken. Naast de ingang staat tot 8 april een bak waarin een kind boeken kan leggen die hij/zij aan het kinderboekenstation wil doneren. Ook na 8 april mogen er natuurlijk boeken gedoneerd worden, leg ze dan in de bak die onderin de kast staat. Ervaring delen Vind je kind het leuk om te delen wat hij/zij van het boek vond? In het boek staat een website en code zodat je dit digitaal kan delen. Maar dit hoeft niet. We zouden het heel leuk vinden om er met elkaar een groot succes van te maken! Doen jullie mee?
Zwerfboeken Vanaf 8 april is er een kinderboekenstation op Nijdjip! Het kinderboekenstation is een kast die in de gang van de school staat, waar kinderen boeken kunnen lenen. Jouw kind mag zelf een boek uit de kast uitzoeken en mee naar huis nemen. Is het uit? Zet het weer in de kast terug zodat een ander kind het ook kan lezen.  De boeken mogen gewoon uit de kast gepakt worden. Wanneer het boek uit is, breng je het weer terug in de kast. Doorgeven wat je leent is dus niet nodig.     Maar…Heeft je kind boeken in de kast die hij/zij niet meer leest, waar hij/zij te oud voor is? Neem ze mee naar school zodat andere kinderen hiervan kunnen genieten. Natuurlijk moeten de boeken in goede staat zijn. Leg ze dan in de bak die onderin de kast staat. 
   Vind je kind het leuk om te delen wat hij/zij van het boek vond? In het boek staat een website en code zodat je dit digitaal kan delen. Maar dit hoeft niet. 
We zouden het heel leuk vinden om er met elkaar een groot succes van te maken! Doen jullie mee?27 juni 2019

Thuis en School

De nieuwste editie van het online magazine Thuis&School voor ouders met schoolgaande k... Lees meer...

19 juni 2019

€1289,70 voor "Help mij leven"

Kinderen van de Nijdjipskoalle hebben veel geld opgehaald voor het goede doel van stic... Lees meer...

14 juni 2019

CONCERT 15 juni

Op zaterdag 15 juni is er een écht bijzonder concert in onze bredeschool. Het gemeente... Lees meer...