naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

Himmeldei 28 maart

- dinsdag 12 maart 2019 -

Op woensdag 27 en donderdag 28 maart organiseert de gemeente Leeuwarden samen met Pleatslik Belang Grou de Himmelwike. Hiermee wordt Grou schoon en opgeruimd. Veel (schoonmaak)klussen worden dan gedaan door een grote groep medewerkers van Omrin, Skrep, de Buitendienst, Elkien, Stadstoezicht en vrijwilligers en OSG Sevenwolden. En natuurlijk willen wij als basisscholen ook onze bijdrage leveren. De kinderen vanaf groep 5 ruimen op 28 maart klein zwerfafval op in verschillende wijken van Grou. Daarnaast is er die ochtend een programma om kinderen meer bewust te maken van hoe je met je omgeving omgaat. Scholen krijgen vooraf hesjes en grijpers die uitgedeeld kunnen worden. Het programma voor de scholen is als volgt: - 9.00: Openingswoord wethouder Herwil van Gelder in sporthal de Twine - 9.05: Openingsact door Theater Acta - 9.25: De wethouder stuurt de kinderen op pad. Zij halen de materialen op van school en lopen/fietsen naar hun op te ruimen wijk. - 9.40: Opruimen (met je eigen groep, leerkracht en hulpouders) - 11.00: Weer op school en een kort bedankje. - 11.15: De kinderen van de Nijdjipskoalle gaan naar huis (i.v.m. een studiedag) Wilt u helpen als ouder, graag! Dan kunt u zich aanmelden bij een groepsleerkracht of via info@nijdjjip-grou.nl
Op woensdag 27 en donderdag 28 maart organiseert de gemeente Leeuwarden samen met Pleatslik Belang Grou de Himmelwike. Hiermee wordt Grou schoon en opgeruimd. Veel (schoonmaak)klussen worden dan gedaan door een grote groep medewerkers van Omrin, Skrep, de Buitendienst, Elkien, Stadstoezicht en vrijwilligers en OSG Sevenwolden. 
En natuurlijk willen wij als basisscholen ook onze bijdrage leveren. De kinderen vanaf groep 5 ruimen op 28 maart klein zwerfafval op in verschillende wijken van Grou. Daarnaast is er die ochtend een programma om kinderen meer bewust te maken van hoe je met je omgeving omgaat. 
Scholen krijgen vooraf hesjes en grijpers die uitgedeeld kunnen worden.

Het programma voor de scholen is als volgt:
- 9.00: Openingswoord wethouder Herwil van Gelder in sporthal de Twine
- 9.05:Openingsact door Theater Acta
- 9.25: De wethouder stuurt de kinderen op pad. Zij halen de materialen op van school en lopen/fietsen naar hun op te ruimen wijk. 
- 9.40: Opruimen (met je eigen groep, leerkracht en hulpouders)
- 11.00: Weer op school en een kort bedankje.
- 11.15: De kinderen van de Nijdjipskoalle gaan naar huis (i.v.m. een studiedag) 
 
Wilt u helpen als ouder, graag! Dan kunt u zich aanmelden bij een groepsleerkracht of via info@nijdjjip-grou.nl
 

11 november 2019

EU Schoolfruit

Start fruitproject op woensdag, donderdag en vrijdag. Kinderen hoeven dan geen fruit m... Lees meer...

01 november 2019

Informatiebrief november

In november is er natuurlijk ook weer een nieuwsbrief. Deze keer met informatie over d... Lees meer...

28 oktober 2019

Open dag

Op dinsdag 5 november zetten alle scholen van PCBO Leeuwarden de deuren open. Ouders m... Lees meer...