naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

CONCERT 15 juni

- vrijdag 14 juni 2019 -

Op zaterdag 15 juni is er een écht bijzonder concert in onze bredeschool. Het gemeentelijke ADJE-orkest treedt op, leerlingen van groep 4 en 5 Nijdjipskoalle treden op, Apollo treedt op én alle kinderen uit Grou kunnen meedoen! Het Adje-orkest is hét orkest waarbij leerlingen van alle Leeuwarder scholen meedoen. Dit Orkest was vorig jaar prominent aanwezig bij LF 2018 en is inmiddels een succesvol blijvertje geworden. Het orkest wil dit jaar graag optreden met zoveel mogelijk kinderen die meezingen. Ze hebben 3 liedjes van 1,2,3 zing ingestudeerd die iedereen kan meezingen. Kinderen leren deze liedjes op school en kunnen die zaterdag meezingen. Echt een belevenis! Daarnaast speelt het orkest ook nog wat anders. #zinin! Linkjes voor de liedjes om ook thuis te oefenen: - Het lied FEEST - Het lied KOM ERBIJ! - Het lied MUZIEK IS VAN IEDEREEN De kinderen van groep 4 en 5 van de Nijdjipskoalle krijgen begin juni van meester Piet les. Ze zingen en bespelen een koperen blaasinstrument. Tijdens dit concert laten ze horen wat ze nu al kunnen. Kom en verbaas je! *NB We verwachten natuurlijk alle ouders en kinderen van groep 4/5 Nijdjipskoalle! Brassband Apollo is hét Grouster Orkest, maar ook een belangrijke muziekaanbieder voor kinderen. Zij verzorgen lessen op de beide basisscholen en hebben een succesvol jeugdorkest (Koperkids). Natuurlijk willen zij ook even laten horen wat ze in huis hebben. Ze spelen samen met groep 4 en 5, ze spelen samen met het Adje orkest en zwingen zelf ook een stukje. Kortom een leuk concert, waar je eigenlijk wel heen moet. Zaterdag 15 juni 12.00 uur. Adje orkest, met daarbij zingende kinderen. 12.20 uur. Afsluiting van het nijdjipproject (groep 4 en 5) 12.40 uur. Apollo speelt spetterend nummer 12.45 uur. Gezamenlijk optreden. (Pirates of the Caribbean)
Op zaterdag 15 juni is er een écht bijzonder concert in onze bredeschool. Het gemeentelijke ADJE-orkest treedt op, leerlingen van groep 4 en 5 Nijdjipskoalle treden op, Apollo treedt op én alle kinderen uit Grou kunnen meedoen!
Het Adje-orkest is hét orkest waarbij leerlingen van alle Leeuwarder scholen meedoen.
Dit Orkest was vorig jaar prominent aanwezig bij LF 2018 en is inmiddels een succesvol blijvertje geworden. Het orkest wil dit jaar graag optreden met zoveel mogelijk kinderen die meezingen. Ze hebben 3 liedjes van 1,2,3 zing ingestudeerd die iedereen kan meezingen. Kinderen leren deze liedjes op school en kunnen die zaterdag meezingen. Echt een belevenis!
Daarnaast speelt het orkest ook nog wat anders. #zinin!

De kinderen van groep 4 en 5 van de Nijdjipskoalle kregen in juni van meester Piet les. Ze zingen en bespelen een koperen blaasinstrument. Tijdens dit concert laten ze horen wat ze nu al kunnen.
Kom en verbaas je!
*NB We verwachten natuurlijk alle ouders en kinderen van groep 4/5 Nijdjipskoalle!Brassband Apollo is hét Grouster Orkest, maar ook een belangrijke muziekaanbieder voor kinderen. Zij verzorgen lessen op de beide basisscholen en hebben een succesvol jeugdorkest (Koperkids). Natuurlijk willen zij ook even laten horen wat ze in huis hebben. Ze spelen samen met groep 4 en 5, ze spelen samen met het Adje orkest en zwingen zelf ook een stukje.
Kortom een leuk concert, waar je eigenlijk wel heen moet.
Zaterdag 15 juni
12.00 uur. Adje orkest, met daarbij zingende kinderen.
12.20 uur. Afsluiting van het nijdjipproject (groep 4 en 5)
12.40 uur. Apollo speelt spetterend nummer
12.45 uur. Gezamenlijk optreden. (Pirates of the Caribbean)

27 juni 2019

Thuis en School

De nieuwste editie van het online magazine Thuis&School voor ouders met schoolgaande k... Lees meer...

19 juni 2019

€1289,70 voor "Help mij leven"

Kinderen van de Nijdjipskoalle hebben veel geld opgehaald voor het goede doel van stic... Lees meer...

14 juni 2019

CONCERT 15 juni

Op zaterdag 15 juni is er een écht bijzonder concert in onze bredeschool. Het gemeente... Lees meer...