naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

€1289,70 voor "Help mij leven"

- woensdag 19 juni 2019 -

Kinderen van de Nijdjipskoalle hebben veel geld opgehaald voor het goede doel van stichting "Help mij leven". In het kader van de Pinksterviering/Dag van de Hoop wilden we als school wat voor de ander doen. Kinderen konden via een "goede daden-sponsorkaart" iemand helpen of een klusje doen en daarmee dus geld voor het goede doel verdienen. Dit is zeer succesvol gegaan. Er is maarliefst €1289,70 opgehaald (en zo nu en dan druppelt nog wat binnen..) Fantastisch! Iedereen bedankt voor het sponsoren en de kinderen bedankt voor het klusje doen. We zijn trots op jullie!
Kinderen van de Nijdjipskoalle hebben veel geld opgehaald voor het goede doel van stichting "Help mij leven". In het kader van de Pinksterviering/Dag van de Hoop wilden we als school wat voor de ander doen. Kinderen konden via een "goede daden-sponsorkaart" iemand helpen of een klusje doen en daarmee geld voor het goede doel verdienden. Dit is zeer succesvol gegaan. Er is maarliefst €1289,70 opgehaald (en zo nu en dan druppelt nog wat binnen..) Fantastisch! Iedereen bedankt voor het sponsoren en de kinderen bedankt voor het klusje doen. We zijn trots op jullie!

Klik HIER voor foto's van klusjes. 

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan Stichting Help mij Leven. Deze stichting, opgericht door oud Grouster Robert Smits, zet zich al meer dan 30 jaar in voor de straatkinderen die leven tussen de drugsbendes in Rio. Met onderwijs en sport wordt aan deze kinderen een toekomst gegeven. Daarnaast is er in Pequeri, buiten Rio, een woonboerderij waar kinderen met een achtergrond van diepe armoede, verwaarlozing, mishandeling en/of seksueel misbruik, liefdevol worden opgevangen.
Deze zomer vertrekken onder andere de moeder van Wubbe en de moeder en pake van Niels, Jurre en Thyrza naar Rio en Pequeri, om onderkomens op te knappen in de sloppenwijken waar de kinderen worden opgevangen, les krijgen, sporten of verblijven. Zij nemen dit geld mee voor de materialen die benodigd zijn voor het klussen en ter ondersteuning van de Stichting.

05 juli 2021

Informatiebrief juli

U kunt HIER de nieuwsbrief van juli vinden. Hierin informatie over de laatste schoolwe... Lees meer...

04 juni 2021

Informatiebrief juni

De laatste weken zitten er alweer aan te komen. Dit jaar door coronamaatregelen toch n... Lees meer...

01 mei 2021

Informatiebrief mei

U kunt HIER de informatiebrief van mei vinden. ... Lees meer...