naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

11 november Sint Maarten Kerkdienst

- donderdag 08 november 2018 -

Op zondag 11 november organiseert de Sint Piter kerk een bijzondere dienst: een Sint Maarten-kerkdienst! Op school zullen voorbereidingen worden getroffen, want school wil daar graag medewerking aan verlenen. En de kerk bereidt een wel heel toepasselijke versiering van de kerkruimte voor. We verklappen nog niets. Laat je maar verrassen op 11 november… Volgens de verhalen gaf Sint Maarten de helft van zijn mantel weg aan een bedelaar. Hoewel we tegenwoordig in Grou niet zoveel bedelaars meer zien, zijn er toch best nog veel mensen die zonder hulp honger hebben. Gelukkig kunnen ze daarvoor terecht bij de Voedselbank. Maar ook dat is niet altijd genoeg voor een lekkere warme maaltijd. En een bakje chips bij de tv is er lang niet altijd bij. Kunnen wij niet – net als Sint Maarten – iets van onze rijkdom delen? Daarom aan iedereen de oproep om zondag 11 november houdbaar eten mee te nemen naar de kerk voor de Voedselbank. We gaan al het eten verzamelen en na de dienst naar de Voedselbank brengen. Verder willen we de kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank graag verrassen met mooie kinderboeken. Dus heb je er thuis nog één liggen…. Maar bij het Sint Maarten-feest in Nederland gaat het niet alleen om geven. Neem dus ook je lampion mee en wie weet…. We beloven je een gezellige dienst in een prachtig versierde kerk en hopen uiteraard op een hartverwarmende hoeveelheid donaties voor de Voedselbank. Tot ziens op 11 november om 09.30 uur!
Op zondag 11 november organiseert de Sint Piter kerk  een bijzondere dienst: een Sint Maarten-kerkdienst! Op school zullen voorbereidingen worden getroffen, want school wil daar graag medewerking aan verlenen. En de kerk bereidt een wel heel toepasselijke versiering van de kerkruimte voor. We verklappen nog niets. Laat je maar verrassen op 11 november…
Volgens de verhalen gaf Sint Maarten de helft van zijn mantel weg aan een bedelaar. Hoewel we tegenwoordig in Grou niet zoveel bedelaars meer zien, zijn er toch best nog veel mensen die zonder hulp honger hebben. Gelukkig kunnen ze daarvoor terecht bij de Voedselbank. Maar ook dat is niet altijd genoeg voor een lekkere warme maaltijd. En een bakje chips bij de tv is er lang niet altijd bij. 
Kunnen wij niet – net als Sint Maarten – iets van onze rijkdom delen? Daarom aan iedereen de oproep om zondag 11 november houdbaar eten mee te nemen naar de kerk voor de Voedselbank. We gaan al het eten verzamelen en na de dienst naar de Voedselbank brengen. 
Verder willen we de kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank graag verrassen met mooie kinderboeken. Dus heb je er thuis nog één liggen….
Maar bij het Sint Maarten-feest in Nederland gaat het niet alleen om geven. Neem dus ook je lampion mee en wie weet….
We beloven je een gezellige dienst in een prachtig versierde kerk en hopen uiteraard op een hartverwarmende hoeveelheid donaties voor de Voedselbank. 
Tot ziens op 11 november om 09.30 uur!12 maart 2019

Himmeldei 28 maart

Op woensdag 27 en donderdag 28 maart organiseert de gemeente Leeuwarden samen met Plea... Lees meer...

12 maart 2019

Open dag

Op dinsdag 19 maart houden de scholen en kinderopvang in Grou open dag. Ouders met peu... Lees meer...

12 maart 2019

Kinderen 15 maart vrij vanwege actiedag

Op vrijdag 15 maart 2019 gaan medewerkers in alle onderwijssectoren staken. Ook in het... Lees meer...