CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contact school en gezin

De ontwikkeling van uw kind gaat altijd door; op school en zeker ook daarbuiten. Wij vinden een goed contact met u als ouder daarom erg belangrijk. Er zijn gedurende het jaar verschlllende momenten waarop we u ontmoeten.

  • Gewoon even binnen lopen en/of een afspraak maken met de groepsleerkracht.
  • Spreekuur

Spreekuur
Drie keer per jaar zijn er voor alle groepen tien-mimutengesprekken. Van tevoren kunt u werk van uw kind(eren) bekijken en daarna met de leerkracht over de vorderingen en het functioneren binnen het schoolgebeuren praten. Het startgesprek geeft ouders de mogelijkheid om de nieuwe leerkracht informatie over hun kind te geven. En halverwege het jaar hebben "driehoekgesprekken" (kind-ouder-leerkracht) waarbij zowel kind als ouder wordt meegenomen in de ontwikkeling, maar natuurlijk ook zelf belangrijke zaken kunnen aangeven. 
Indien een leerkracht het nodig acht kan deze u altijd tussentijds uitnodigen voor een extra gesprek. Ouders kunnen natuurlijk ook een extra gesprek aanvragen.

Rapporten groep 3 tot en met 8
Twee keer per jaar, in februari en juli, krijgen de kinderen van groep 3 tot en met 8 een rapport mee. Op de tien-minutengesprekken worden de ouders ingelicht over de vorderingen van hun kind.

Kijkavond
De kijkavond is een informatieve avond georganiseerd door de groepsleerkrachten voor de ouders

PCBO Kijkmorgen
Op een ochtend krijgen de ouders van alle kinderen de gelegenheid om een les in de klas van hun kind(eren) bij te wonen. (zie activiteitenkalender en informatiebrief)

Informatiebrief
School geeft regelmatig een informatiebrief uit met informatie over actuele schoolzaken.

Parro
Met deze app blijven ouders altijd en overal op de hoogte van zowel de leuke als belangrijke schoolzaken. Ouders kunnen ‘Parro’ opzoeken in de Apple App Store of Google play store op je telefoon en/of tablet. Voor computer: Ga naar https://talk.parro.com.Website, Twitter en Facebook

(meer over dit onderwerp)