naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

Uitnodiging ouderavond

- vrijdag 06 oktober 2017 -

Het schoolteam, de Medezeggenschapsraad en de Activiteitencommissie van CBS Nijdjip nodigen u graag uit voor de jaarlijkse ouderavond. Datum: woensdag 18 oktober Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur Op deze avond doen wij u verslag van onze activiteiten van het afgelopen jaar en informeren wij u over de plannen voor het komende jaar. Het “zakelijke gedeelte” zal kort duren, zodat we veel tijd hebben voor het speciale gedeelte, verzorgd door onze ergotherapeut: Sensorische Informatieverwerking door Angela Rozema. Wilt u iets weten over waarom uw kind… kauwt op potloden in de klas, u niet hoort als u roept, iets nieuws eten een ramp vindt, nooit stil zit, alles hoort, niet van schommelen houdt of fietsen lastig vindt? Kom dan op onze ouderavond en hoor meer over sensorische informatieverwerking
Het schoolteam, de Medezeggenschapsraad en de Activiteitencommissie van CBS Nijdjip nodigen u graag uit voor de jaarlijkse ouderavond.
Datum: woensdag 18 oktober
Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur
Op deze avond doen wij u verslag van onze activiteiten van het afgelopen jaar en informeren wij u over de plannen voor het komende jaar. Het “zakelijke gedeelte” zal kort duren, zodat we veel tijd hebben voor het speciale gedeelte, verzorgd door onze ergotherapeut:  
 
Sensorische Informatieverwerking
door Angela Rozema.

Wilt u iets weten over waarom uw kind…kauwt op potloden in de klas, u niet hoort als u roept, iets nieuws eten een ramp vindt, nooit stil zit, alles hoort, niet van schommelen houdt of fietsen lastig vindt?  Kom dan op onze ouderavond en hoor meer over sensorische informatieverwerking.

08 februari 2018

Tredde en lêste diel Sint Pitersjoernaal

Ik bin benijd…..Lokkich wie master Johan net ien fan’e boeven, mar wa no wol….komt it ... Lees meer...

06 februari 2018

Twadde diel Sint Pitersjoernaal & de Sint Piter Nijsbrief

De bern ha hjoed al wer in diel sjoen fan it Sint Pitersjoernaal. It is wol spannend! ... Lees meer...

02 februari 2018

Informatiebrief februari 2018

U kunt hier weer onze informatiebrief vinden. Deze keer een dubbeldik exemplaar met ve... Lees meer...