naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

CBS Nijdjip contactgegevens

Adresgegevens

Nijdjip
Jongema 4
9001 LA Grou

Telefoon: 0566-622267
Mailadres: info@nijdjip-grou.nl

 
menu

Uitnodiging ouderavond

- vrijdag 06 oktober 2017 -

Het schoolteam, de Medezeggenschapsraad en de Activiteitencommissie van CBS Nijdjip nodigen u graag uit voor de jaarlijkse ouderavond. Datum: woensdag 18 oktober Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur Op deze avond doen wij u verslag van onze activiteiten van het afgelopen jaar en informeren wij u over de plannen voor het komende jaar. Het “zakelijke gedeelte” zal kort duren, zodat we veel tijd hebben voor het speciale gedeelte, verzorgd door onze ergotherapeut: Sensorische Informatieverwerking door Angela Rozema. Wilt u iets weten over waarom uw kind… kauwt op potloden in de klas, u niet hoort als u roept, iets nieuws eten een ramp vindt, nooit stil zit, alles hoort, niet van schommelen houdt of fietsen lastig vindt? Kom dan op onze ouderavond en hoor meer over sensorische informatieverwerking
Het schoolteam, de Medezeggenschapsraad en de Activiteitencommissie van CBS Nijdjip nodigen u graag uit voor de jaarlijkse ouderavond.
Datum: woensdag 18 oktober
Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur
Op deze avond doen wij u verslag van onze activiteiten van het afgelopen jaar en informeren wij u over de plannen voor het komende jaar. Het “zakelijke gedeelte” zal kort duren, zodat we veel tijd hebben voor het speciale gedeelte, verzorgd door onze ergotherapeut:  
 
Sensorische Informatieverwerking
door Angela Rozema.

Wilt u iets weten over waarom uw kind…kauwt op potloden in de klas, u niet hoort als u roept, iets nieuws eten een ramp vindt, nooit stil zit, alles hoort, niet van schommelen houdt of fietsen lastig vindt?  Kom dan op onze ouderavond en hoor meer over sensorische informatieverwerking.

12 juni 2018

Privacy en AVG

Op de Nijdjipskoalle wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In ... Lees meer...

19 mei 2018

Informatiebrief mei

Ook in mei is natuurlijk weer nieuws, lees HIER de nieuwsbrief.... Lees meer...

10 april 2018

Informatiebrief april

Hier weer de informatiebrief van april. In deze brief nieuws over: Pasen, Hemelvaart e... Lees meer...